Om bokningstjänsten

Boka365 är en enkel och effektiv webbaserad bokningstjänst för privatpersoner, föreningar och företag. Företaget grundades i Kungsbacka 2015 av Kristian Löfvenholm och drivs nu från Frillesås som ligger mellan Kungsbacka och Varberg på västkusten.

Bokningstjänsten lanserades i december 2014 som ett hobbyprojekt och sedan dess har vi hjälpt våra kunder att ta emot tusentals bokningar och omsätta miljoner kronor varje år. Under 2021 har Coronapandemin härjat i över ett år och trots det har våra kunders företag lyckats hålla sig levande och ta emot webbokningar.

Under våren 2023 har våra kunder tagit emot över 41 000 bokningar totalt och det är helt fantastiskt att se. Grattis!

Varför skapades Boka365?

Jag upptäckte att det fanns ett behov för enkla bokningssystem för de flesta som fanns på marknaden var antingen öppen källkod som krävde att man kände en IT-kunnig webbutvecklare som kunde skräddarsy systemet eller ett dyrt wordpresstillägg som man själv behövde installera på sin vanligtvis osäkra Wordpressinstallation. Wordpress är säkert om du vet vad du sysslar med och är försiktig men det är långt ifrån alla.

Prismodellen är att driva ett bokningssystem och erbjuda abonnemang där våra kunder kan välja ett abonnemang som passar dem bäst och betala antingen en gång per månad eller per år.

"Jag har ofta hjälpt både föreningar och små företag med att bygga och utveckla webbaserade tidbokningssystem och kände till slut att jag ville hjälpa fler att själva kunna bygga sitt eget enkla bokningssystem utan konsulthjälp.

Resultatet är Boka365."

// Kristian Löfvenholm

Behöver du ett tidbokningssystem?

Om du behöver ett bokningssystem kan du prova Boka365 gratis i 30 dagar utan bindningstid och utan uppsägningstid. Mer information hittar du på sidan Priser

Om du har några frågor eller synpunkter får du gärna skicka in dem via Kontakt