SMS-utskick

Bokningssystemet har stöd för att skicka SMS till era kunder. Både bokningsbekräftelser och automatiska påminnelser kan skickas som SMS. SMS-utskick är en tilläggstjänst och beställs separat på beställningssidan.

Många som bokar tider på nätet uppskattar hellre ett SMS än ett e-postmeddelande därför att ett e-postmeddelande lätt försvinner i mängden medan SMS är mer riktade och lättare att hitta i sin telefon.

Kunder vill gärna få påminnelser som SMS direkt till mobilen för att inte glömma bort sina bokade tider. Men de vill också ha ett bekräftelsemejl att gå tillbaka till som innehåller alla detaljer när den bokade tiden väl infinner sig. Komplettera därför med SMS för att göra era kunder ännu nöjdare.

En annan funktion vi kan erbjuda är att göra massutskick till flera kunder samtidigt via SMS för informationssyfte. Exempelvis kan ni skicka ett kort riktat SMS till alla kursdeltagare som anmält sig till helgens utbildning för att informera om viktig information som kan vara bara att veta innan ankomst till kursen.

Observera att SMS-utskick till en grupp får inte användas för marknadsföringssyfte då det kan klassas som skräppost eller oanmäld reklam. Det bryter direkt mot våra villkor och vi kan komma att stänga av ert konto om det sker och ni får inte tillbaka pengarna för använda SMS.

Om du söker efter ett sätt att marknadsföra dig med SMS eller e-postutskick så som nyhetsbrev eller liknande till era kunder så måste ni använda en annan tredjepartstjänst utanför Boka365.

Läs mer om priser för SMS på vår prissida.