Schemalagda koder och lösenord

Med schemalagda koder och lösenord är det möjligt att automatisera koder så som portkoder, PIN-koder, lösenord och valfria textfraser på bokningsbekräftelser på valda tidsperioder.

Detta är en funktion som erbjuds i abonnemangen Professionell och Premium.

Erbjuder du bokning av en lokal som kräver en portkod som ändras varje vecka? Tycker du det är jobbigt att kontakta kunder eller ändra texterna på bokningssidan varje vecka bara för att det är en ny portkod som ska gälla? I så fall kommer denna funktion passa dig utmärkt.

Om lokalen får en ny portkod varje vecka kan du enkelt lägga in flera veckor samtidigt i bokningssystemet och låta det välja portkoder automatiskt utifrån de regler du väljer. Du kan även anpassa koderna manuellt vecka för vecka.

När en kund sedan bokar en tid i en vecka som har en portkod inlagd kommer bokningssystemet känna av att det finns en schemalagd portkod som ska in på bokningsbekräftelsen.

Exempelvis kan du välja att lägga in 20 veckor framöver och att bokningssystemet själv får välja slumpmässiga portkoder med sex siffror i varje portkod. Helt plötsligt gick det knappt 1 minut av din tid och dina kunder som bokar tider de kommande 20 veckorna får automatiskt rätt portkod på sin bokningsbekräftelse. Det kallar vi automagiskt!